Selecteer een pagina

NLP coach in Rotterdam

Heb jij last van negatieve gedachten die jou tegenhouden om jouw doelen te bereiken? Met een NLP coach in Rotterdam help ik jou om deze blokkades op te heffen. Door in contact te komen met het  onderbewustzijn worden jouw patronen duidelijk zichtbaar, waardoor je los kan laten wat jou niet dient. Door laag voor laag dieper in contact met jouzelf te komen, drijft jouw authentieke zelf naar boven. Wie ben je nu echt onder die laag van conditionering en beperkende gedachtes en gevoelens? Waar wil je naartoe in het leven en welke stappen dien je hiervoor te nemen? Als NLP coach in Rotterdam help ik jou om deze vragen te beantwoorden. Door middel van inzicht gevende gesprekken komen wij tot de kern van jouw essentie, zodat je een leven met meer verbinding en vervulling kan leiden.

Wanneer kan een NLP coach in Rotterdam jou helpen?

Als NLP coach in Rotterdam help ik jou met uiteenlopende vraagstukken. Wil jij bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen om jouw leven ten positieve te veranderen? Of voel jij je vaak gestrest en wil je meer innerlijke rust ervaren? Wij hebben allemaal ons eigen rugzakje met oude ervaringen en emoties. Onze ervaringen vormen ons en beïnvloeden onze perceptie van ons huidige leven. Dit kan ons leven vergemakkelijken om de juiste keuzes te maken en het wiel niet opnieuw uit te hoeven vinden. Maar in andere gevallen kunnen negatieve ervaringen ons tegenhouden om met vertrouwen en vrede in het hier en nu te leven. Wil jij bijvoorbeeld jouw traumatische jeugd of ongezonde ex-huwelijk eindelijk een plekje geven? Samen gaan wij aan de slag om deze negatieve ballast los te laten, zodat je met een heldere en frisse blik jouw pad weer kunt vervolgen.

NLP coach Rotterdam

Kambo in Rotterdam

Niet alleen als NLP coach, maar ook voor Kambo in Rotterdam ondersteun ik jou met coaching sessies op de weg naar heling en innerlijke rust. Kambo is een vuurmedicijn dat geproduceerd wordt door de heilige boomkikker in de Amazone. Dit reinigingsritueel verbindt ons met onze natuurlijke wijsheid en laat zien wat we kunnen doen om onze conditie te verbeteren. Door verbinding te maken met je essentie, zie jij wat jou tegenhoudt, maar ontvang je ook sturing om het juiste pad te bewandelen. Kambo werkt als een natuurlijke vaccinatie waarbij het belangrijk is dat je 3x aan Kambo doet in één maancyclus. Tijdens dit proces ondersteun ik jou met alles wat loskomt tijdens Kambo, zodat je deze inzichten zo goed mogelijk kunt interpreteren en integreren.

Over mij als NLP coach

Als NLP coach in Rotterdam help ik mensen om in contact te komen met hun diepe kern. Door middel van mijn analytische denkvermogen en empathisch en intuïtie, spiegel ik terug wat ik zie, zodat je nieuwe inzichten over jouw karakter, gedrag en drijfveren ontvangt. Ik maak graag kennis met jou tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met mij op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Birgit Rademakers
Tel 0629265010

Essebaan 38
2908LK Capelle aan den IJssel

KvK: 75459744
BTWnr: NL001570063B78