Selecteer een pagina

OVER MIJ

Ervaring

Mijn ervaring met coachen begon met loopbaan coaching tijdens mijn werk als intercedent (2000) en HR officer (2015). Ik hield mij bezig met werving en selectie waar competenties, de match met de organisaties, loopbaanontwikkeling, loopbaan en motivatiegesprekken kernactiviteiten waren. Mijn focus was altijd meer gericht vanuit de menselijke kant.

Sinds 2017 begeleid ik mensen in hun proces tijdens het werken met het sjamanistisch ontgiftingsmedicijn Kambo. Tijdens deze begeleiding in de Kambo-ceremonies coach ik mooie mensen door hun stagnaties en probleemsituaties die op dat moment spelen.

Sinds 2019 heb ik mijn eigen coachpraktijk.

 

Kernkwaliteiten

Mijn kracht ligt in het doorzien van mensen op specifieke eigenschappen in hun karakter, gedrag en drijfveren buiten wat gevraagd wordt van ze. Ik zie dat ieder mens in essentie uniek is met al zijn eigenschappen.

Mijn uniekheid ligt in de combinatie van analytische denkkracht, empathisch en intuïtief aanvoelen. Integriteit staat hoog in het vaandel. Ik kan flexibel schakelen en aanpassen aan wat nodig is met ruimte voor humor. 

Het leven is, zoals ik het zie, yin en yang, een energie flow met soms donker en licht. Ongeacht de gedachten of (voor)oordelen daarover. 

Verder ben ik praktisch ingesteld en houd ik van functionaliteit. Zo ook in mijn coaching.

 

Opleidingen en inspiratie

De opleiding bachelor HRM, met als specialisatie psychologie en coaching vormde de basis. De ABC-NLP coachopleiding maakt het plaatje compleet.

En ik ben nog lang niet uitgeleerd. Elk coachgesprek en studie levert weer nieuwe inzichten en inspiratie. Zo haal ik veel inspiratie, kennis en kunde uit Healing TAO, yoga, spiritualiteit en mijn eigen levenservaring. 

 

 

Wat kun je verwachten van mij als coach

Ik gedij goed op de scheidingslijn van de wetenschappelijke, natuurgeneeskunde en spirituele wereld. In mijn coaching combineer ik deze werelden dan ook graag. Vaak werk ik met mensen uit deze werelden; de nuchtere, de engineers, de filosofen, zij die met “ alternatieve” geneeskunde bezig zijn vanwege hun klachten of qua professie, de bewusten en spiritueel ontwikkelden. Als coach pionier ik met beproefde wetenschappelijke gedrag- en NLP-technieken i.c.m. psychedelische therapie. Geïnspireerd op het werk van Richard Bandler, Paul Stamets, Joe Dispenza, Maarten Oversier, Stanislav Grof.

Tijdens mijn coaching help ik je vanuit andere perspectieven te aanschouwen. En deze op een functioneel manier te laten integreren middels positief bekrachtigde breintraining in het multidimensionale veld. Ik begeleid mijn cliënten naar diepere lagen in zichzelf en zichzelf te ontdekken, Als de weg naar: het oplossen van trauma’s, angsten of andere problemen, zelfontdekking, zelfrealisatie, en groei,  zodat je met vertrouwen de deur uitloopt om het leven in deze wereld te vieren en je geleerd hebt hoe je met moeilijke situatie aangaat. 

Met coachen kan ik echt mijzelf zijn, zoals ik ben, Just B, Just Birgit.

 

Birgit Rademakers
Tel 0629265010

Essebaan 38
2908LK Capelle aan den IJssel

KvK: 75459744
BTWnr: NL001570063B78