Selecteer een pagina

Coaching

Hieronder vind je mijn verschillende coachings.
Voor prijzen klik hier

JUST BIRGIT COACHING

Coaching Sessies

Life Coaching

3-5 sessies
Aanpakken van problemen, situaties of nare gevoelens.
Bewustwording, inzicht krijgen persoonlijkheid, ontdekken wie jij ook alweer bent. Balans vinden in leven, persoonlijkheid, gedrag, gevoelens en gedachten. Persoonlijke relaties en beïnvloeding.

Coachingsgesprekken op afspraak. Bel om jouw afspraak in te plannen

Loopbaan Coaching

2-3 sessies
Wie ben je, waar sta je, waar wil jij naar toe?
Op zoek naar jouw kern, kwaliteiten en valkuilen.
Plan van aanpak. Droombaan vinden of creëren.

Coachingsgesprekken op afspraak. Bel om jouw afspraak in te plannen

Coaching Sessie

2 uur per sessie
3-5 sessies
Op locatie of bij jou thuis
Kosten in overleg

In mijn coachsessies ga ik voor die “sparkle”, het aha moment, dat wat nodig is voor jou om verder te kunnen. Wat mij drijft is vrijheid en out of the box denken op nuchtere, spirituele en integere wijze. Om in deze wereld, werk en persoonlijke levensstijl de weg te vinden. Vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid staan voorop. Ik laat jou graag zien en voelen hoe jij eigenaarschap kunt hebben over jouw gedrag, gevoel, keuzes, drijfveren en gedachten.

Ik werk voornamelijk met technieken uit NLP en de persoonlijkheidstypering volgens het Neurogram, maar ook met andere technieken zoals Transactionele Analyse, Kernkwaliteiten en nog veel meer.

Coachingsgesprekken op afspraak. Bel om jouw afspraak in te plannen

Kambo Coaching Sessie


Wat is Kambo?
Kambo is een vuurmedicijn dat geproduceerd wordt door de heilige boomkikker, de Phyllomedusa Bicolor, uit de Amazone. Kambo wordt onder de entheogenen ook wel het Groene Licht genoemd, welke als een krachtig reinigingsritueel werkt. De kikker verbindt ons met onze natuurlijke wijsheid, weerspiegelt onze negatieve gewoonten, toont ons wat we moeten vermijden en wat we kunnen doen om onze conditie te verbeteren. Tijdens de Kambo-ceremonie krijg je inzichten, welke heel eenvoudig kunnen zijn. De Kambo is erop gericht om naar binnen te gaan en zo contact te maken met je essentie.

Kambo werkt als een natuurlijke vaccinatie waarbij het van groot belang is dat je 3x een Kambo doet, steeds binnen de 28 dagen (1x per maancyclus is dus bijna 1x per maand 1 Kambo doen, maal 3). Dit vanwege dat de cellen in het menselijk lichaam om de 28 dagen vernieuwen en na die 3x Kambo ben je dus op een natuurlijke manier gevaccineerd! Het kambo medicijn wordt verzorgd door KamboThuis. Mijn rol is een deel van de coaching -vraag te verzorgen tijdens het proces van de  3-manencyclus.

 

Kambo proces coaching
Tijdens deze 3-manencyclus komt er vaak veel los, zowel op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Jouw proces kan zijn dat juist belemmerende patronen zichtbaar worden, oude gevoelens en trauma’s naar boven komen. Soms kan jouw proces intens zijn en kun jij goede hulp gebruiken bij alle inzichten die jij krijgt, het herkennen van belemmerende patronen, het verwerken van trauma’s en oude gevoelens die niet meer bij jou horen en welke jij mag gaan loslaten. Tijdens een kambo proces coaching sessie gaan wij hiermee aan de slag, zodat jij vol goede moed jouw pad kan vervolgen.

Coachingsgesprekken op afspraak. Bel om jouw afspraak in te plannen

Groeps Sessies

info volgt spoedig.

Coachingsgesprekken op afspraak. Bel om jouw afspraak in te plannen

PRIJZEN

*Aanbetaling van € 30 wordt via Tikkie na het maken van de afspraak gestuurd.
**Je aanbetaling is niet-restitueerbaar mits je besluit minimaal 48 uur voor jouw afspraak te annuleren.

Als officieel gecertifieerd NLP-coach heb ik vertrouwen in de kracht van NLP, de andere technieken en mijn werkwijze. Mocht het zo zijn dat in jouw specifiek situatie onverwachts niets helpt ondanks alle inzet van beide partijen, dan krijg je 100% van het betaalde bedrag retour.

Birgit

Birgit Rademakers
Tel 0629265010