Selecteer een pagina

Coaching

Hieronder vind je mijn verschillende coachingstrajecten.

ABC-NLP life coaching
Basis Traject

ABC-NLP life coaching
Intensief Traject

ABC-NLP life coaching
Groepsprogramma

Resultaten

Veel voorkomende mooie resultaten:

 • Inzichten krijgen in jezelf en beperkende gedrags- en communicatiepatronen
 • Goede beslissingen nemen
 • Trauma verwerking
 • Her-ontdekken wie jij echt bent diep van binnen
 • Vergroten van zelfliefde, zelfverzekerdheid en zelfbewustzijn
 • Kunnen omgaan met nare situaties en gevoelens
 • Beter kunnen communiceren van binnenuit naar de buitenwereld
 • Veerkrachtiger en met meer vertrouwen in het leven staan

Coaching Trajecten

Basis Traject

Dit is een vorm van coaching die bestaat uit moderne toegepaste gedragsanalyse, Neurogramtype bepaling en ABC-NLP technieken. Ervanuitgaand dat er niks mis is met jou, maar dat jij nog niet geleerd hebt om goed om te gaan met moeilijke omstandigheden.

Je leert tijdens dit coachtraject om jouw huidige en toekomstige problemen op te lossen, deze om te zetten naar het voor jouw gewenste resultaat en jouw toekomstvisie te verwezenlijken.
Het resultaat is dat jij leert:

 • Goede beslissingen te nemen.
 • Je goed voelen ongeacht de omstandigheden.
 • Ellende uit het verleden te neutraliseren.
 • Zorgen over de toekomst weg te nemen en te vervangen door een toekomstvisie die vertrouwen uitstraalt.
 • Te stoppen met piekeren en in plaats daarvan constructief gaat denken.
 • Goed te communiceren voor duidelijkheid en beïnvloeding.
 • Structureel je doelen bereiken.
 • Zodat je meer bewust kunt genieten van het leven.

 

 

2-3 maanden

Starttarief vanaf € 500 + uiteindelijke ervaringswaarde         jij betaalt wat jij het resultaat waard vindt 

Wanneer jij veerkrachtiger en met meer vertrouwen in het leven wil staan, hoef je alleen nog maar te klikken op de afspraak button.

Het coachingtraject gaat op afspraak.
Bel, mail of app om een intake te plannen.

Intensief Traject

Het intensieve traject geldt voor jou wanneer een dieperliggend probleem, angst of trauma hebt. Zeker wanneer het onduidelijk is waar het precies vandaan komt. Soms is het lastig daar diep van binnen bij te komen door de aanwezigheid van verschillende interne blokkades en/of gedragspatronen. Ervaringen in het leven en waarover wij een oordeel of overtuiging hebben gevormd, slaat ons brein op in hokjes. Vanuit die hokjes reageren wij vaak in een bepaalde manier op soortgelijke situaties. Bij traumatische ervaringen bijvoorbeeld ontwikkel je dan een gedrag strategie ter overleving. Vaak blijven wij dan doorgaan omdat wij druk zijn in ons hoofd of met door(over)leven. Veel afleidingen zijn aanwezig zoals televisie, smartphones, hoge werkdruk en dragen bij aan een verminderd welzijn. We leven in deze maatschappij volgens ons oerbrein in een constante stressreactie. Vaak heeft dit ook een psychosomatische uitwerking op ons lichaam waardoor bepaalde fysieke klachten ontstaan.

Tegenwoordig onderzoekt de wetenschapswereld de werking van Psylocibine in relatie tot het verwerken van psychische klachten zoals trauma’s, angsten en depressie met positieve resultaten. Om die redenen wordt Psylocibine tegenwoordig als middel ingezet in de vorm van psychedelische therapie.

Tijdens de intensieve traject kun je weer toegang krijgen tot die dieperliggende stukken, trauma’s, angst en andere emoties, hokjes, gedragingen en verborgen schatten aan wijsheid in jezelf. Krijg je inzichten vanuit diverse multidimensionale perspectieven, verwerken wij diepere trauma’s en angsten en leer je deze inzichten in het dagelijks op praktische wijze toe te passen.

 

 

3-4 maanden

Starttarief vanaf € 837 + uiteindelijke ervaringswaarde         jij betaalt voor wat jij het resultaat waard vindt

Wanneer jij veerkrachtiger en met meer vertrouwen in het leven wil staan, hoef je alleen nog maar te klikken op de afspraak button.

Groepsprogramma

Het groepsprogramma is voor jou van toepassing wanneer jij zwaardere psychische  en/of psychosomatische klachten ervaart, die ook zijn weerslag hebben op jouw energie huishouding en fysieke gestel. Met dit verdiepende bewustzijns-programma kom je in een relatief korte tijd weer tot jezelf, tot het kernprobleem, geeft het je inzichten die je kunt implementeren in jouw dagelijkse leven, schoon je fysiek en energetisch op, zodat jij veerkrachtiger en met meer vertrouwen in het leven staat.

We werken in dit programma als het ware van buiten(wereld) naar binnen(wereld) en van binnen weer naar buiten. Omdat mind en body met elkaar in verbinding staan en invloed hebben op elkaar, gaan we intensiever aan de slag met zowel mind als body, onderzoeken wij op een dieper niveau jouw binnenwereld, werken wij dieper in op het onderbewuste om jou zowel psychisch als fysiek en energetisch weer in balans te brengen.

Binnen dit programma zorgen de NLP technieken voor de breintraining die nodig is om denkwijze, gevoel en gedragspatronen in balans te brengen.

Kambo draagt hier aan bij omdat de ervaring leert dat degene die ook Kambo doen, sneller en tot betere resultaten komen dan diegene die dat niet doen. Kambo zorgt ervoor dat jouw lichaam goed ontgift wordt van alle opgebouwde toxische stoffen door o.a. hormoondisbalans veroorzaakt door stress, spanning, angsten, burn-out etc. Daarnaast zorgt het voor een betere energiebalans, verhoogt het je immuunsysteem en ondersteunt in dit proces de neurologische verbindingen.

De combinatie van deze elementen is ideaal om jou als geheel in zowel body als mind in balans te brengen.

 

 

In een periode van 6 maanden krijg je:

 • Intakegesprek
 • Kennismakingsessie groep
 • 3 workshops in groepsverband; in deze 3 workshops leer je
 • 3 x Kambo (detox van het lichaam) verzorgd door kambothuis
 • 2 x individuele coachsessies persoonlijke begeleiding
 • Groep-eindsessie
 • Tools en trics o.b.v. NLP oefeningen en technieken voor in de dagelijkse praktijk

Omdat “samen” ook werkt als medicijn is het de bedoeling om dit samen met andere zielen te doorgaan. 6 deelnemers per groep.

Starttarief vanaf € 1500 + uiteindelijke ervaringswaarde         jij betaalt wat jij het waard vindt 
Gespreide betaling mogelijk op maandelijkse basis.

Startdata:
September 2023
Januari 2024

Wanneer jij veerkrachtiger en met meer vertrouwen in het leven wil staan, hoef je alleen nog maar te klikken op de afspraak button.

Als officieel gecertifieerd NLP-coach heb ik vertrouwen in de kracht van ABC-NLP, andere technieken en mijn werkwijze. Mocht het zo zijn dat in jouw specifiek situatie onverwachts niets helpt ondanks alle inzet van beide partijen, dan krijg je 100% van het betaalde bedrag retour.

Birgit

Birgit Rademakers
Tel 0629265010

Essebaan 38
2908LK Capelle aan den IJssel

KvK: 75459744
BTWnr: NL001570063B78