Selecteer een pagina

Life coach Rotterdam

Als life coach in Rotterdam help ik jou om jouw problemen of nare gevoelens aan te pakken. Heb jij het gevoel dat je meerdere ballen tegelijk probeert hoog te houden, maar jouw vuurtje langzaam aan het doven is? Door inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid, kom je weer in verbinding met jezelf. Hierdoor kan je de balans herstellen zodat jij weer vol energie in het leven gaat staan. Heb jij bijvoorbeeld last van een negatief zelfbeeld door beperkende gedachtes over jezelf? Door middel van inzicht gevende gesprekken zorgen wij dat deze overtuigingen losgelaten worden. Zo ga jij meer in je kracht staan waardoor jij beter in je vel zult zitten.

Waar help ik jou als life coach in Rotterdam bij?

Als life coach in Rotterdam kijk ik samen met jou naar de knelpunten waar je tegenaan loopt. Waar ervaar jij moeite mee? Dit kan op het gebied van werk zijn, maar ook in de relationele sfeer of gevoelens over jezelf. Niet alleen jouw knelpunten, maar ook vooral waar jij energie van krijgt wordt ook meegenomen tijdens onze  gesprekken. Als life coach in Rotterdam ben ik er voor jou om negatieve patronen te doorbreken, zodat jij sterker en gelukkiger in het leven staat. Stap voor stap werken wij toe naar het leven creëren waarin jij het meest tot je recht komt.

Life coach Rotterdam

NLP coaching en alternatieve geneeswijzen

Niet alleen voor life coaching in Rotterdam, maar ook voor NLP Coaching Rotterdam en Kambo Rotterdam ben je bij mij aan het juiste adres. Met technieken uit de NLP en de persoonlijkheidstypering volgens het Neurogram, help ik jou graag op weg om met een heldere blik en een krachtig gevoel in het leven te staan.

Ook bied ik Kambo in Rotterdam aan. Dit vuurmedicijn wordt geproduceerd door een heilige boomkikker uit de Amazone. Als krachtig reinigingsritueel verbindt de kikker ons met natuurlijke wijsheid en biedt inzichten over onze negatieve gewoonten. Ik ondersteun jou om oude processen en trauma’s los te laten, zodat je met nieuwe energie weer jouw pad kunt vervolgen.

Over JustBirgit

Als life coach in Rotterdam begeleid ik mooie mensen door hun stagnaties en probleemsituaties heen. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en veiligheid staan bij mij voorop. Vanuit een combinatie van een analytisch denkvermogen en empathisch en intuïtief aanvoelen zie ik wat ieder individu nodig heeft om het bewustzijn naar een hoger niveau te tillen. Vanuit mijn HRM achtergrond, met specialisatie psychologie en NLP coaching in Rotterdam doorzie ik mensen op karakter, gedrag en drijfveren waardoor ik nieuwe inzichten kan verschaffen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met mij op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Birgit Rademakers
Tel 0629265010

Essebaan 38
2908LK Capelle aan den IJssel

KvK: 75459744
BTWnr: NL001570063B78