Selecteer een pagina

Wat is Kambo in Rotterdam?

Kambo in Rotterdam is een vuurmedicijn wat geproduceerd wordt door de heilige boomkikker uit de Amazone. Het wordt ook wel het ‘Groene Licht genoemd’, dat als een krachtig reinigingsritueel werkt. Met Kambo in Rotterdam wordt je op een natuurlijke manier met jouw innerlijke wijsheid verbonden. Hierdoor kan je inzichten ontvangen over jouw negatieve gewoonten en wat je kunt doen om het leven te creëren waar jij je gelukkig bij voelt. Voor Kambo is het belangrijk dat je het medicijn 3x in één maancyclus ontvangt. Onze cellen vernieuwen zich namelijk om de 28 dagen, waardoor je op een natuurlijke manier gevaccineerd bent. Door middel van puntjes in de arm wordt het gif van de kikker door jouw lichaam opgenomen, voor het ontgiften en reiniging van lichaam en geest. Dit verhoogt jouw immuunsysteem en jouw geestelijke welzijn.

Wat kan Kambo in Rotterdam voor jou betekenen?

Tijdens Kambo in Rotterdam komen veel processen op gang op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Soms kan dit erg intens zijn, en kan je ondersteuning gebruiken om deze inzichten te begrijpen en te integreren. Als life coach in Rotterdam help ik jou dan ook graag om te ondersteunen in het verwerken van emoties en gedachten die naar boven komen. Samen gaan wij aan de slag om het meeste te halen uit jouw helingsproces. Op deze manier kan jij met een heldere blik en vol energie jouw levenspad weer vervolgen.

Kambo Rotterdam

Ook voor life coach in Rotterdam

Niet alleen voor Kambo in Rotterdam, maar ook als NLP coach in Rotterdam, ben ik er voor jou om je verder te helpen. Wil jij negatieve patronen doorbreken, zodat jij je kunt richten op het behalen van jouw persoonlijke doelen? Door in verbinding te komen met jouw onderbewustzijn, zie je duidelijk wat jou wel en niet dient. Hierdoor wordt jouw bewustzijn verhoogd, zodat je met zelfvertrouwen en doelgerichtheid positieve veranderingen kunt maken in jouw leven. Met coaching zorg je dat je het verleden een plekje kan geven, zodat jouw authentieke zelf naar boven komt en je weer in het hier en nu kan leven.

Over mij als coaching Kambo in Rotterdam

Als coach in Kambo Rotterdam haal ik grote voldoening uit het begeleiden van mooie mensen op hun levenspad. Ik zie dat ieder mens uniek is in karakter, gedrag en drijfveren. Met mijn analytische denkvermogen, in combinatie met mijn empathie en intuïtie, doorzie ik hoe ik mensen verder kan helpen voor een gelukkig en gezond leven. Benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik help jou graag om sterker en gelukkiger in het leven te staan!

Birgit Rademakers
Tel 0629265010

Essebaan 38
2908LK Capelle aan den IJssel

KvK: 75459744
BTWnr: NL001570063B78